Vaihtarivuosi Jenkeissä 2012-2013

tiistai 1. tammikuuta 2013

Jenkki Joulu

Nyt oon kokenu aidon Amerikkalaisen Joulun. Ensimmäinen Joulu yksin ilman omaa perhettä ja viimeinen Joulu ennen täys-ikäisyyttä. Skypetin maanantaina (24 päivä) Suomeen. Oli vähä haikee olo kattoa ku kaikki joulu askareet tehtiin ilman mua, mutta mulla oli kyllä hieono kokemus täällä. Niinku sanottu Jenkeissä kaikki on suurempaa ja eiköhän nää kuvat kerro kaiken. Maanantai iltana vietettiin "Suomi Joulu" syötiin kinkkua ja perunoita.









Jenkit viettää Joulua 25. päivä eli se oli tiistai. Tiistai aamuna host äiti tuli herättämään mut avaamaan lahjoja kaheksan aikaan aamulla. Availtiin lahjoja ja syötiin aamiaista. Host äitin sisko ja vanhemmat tuli käymään 11 aikaan ja ilta päivällä tuli mun host vanhempien lapset perheineen. Syötiin päivällistä ja avattiin loput lahjat. Host vanhemmilta sain mm. kenkiä, i padin , i podin ja kaikkee muuta mahollista ja Suomi vanhemmat anto rahaa.


                            





















Vasemmalla kuvassa on hostäitin sisko ja vasemmalla hostäitin vanhemmat








Hostvanhempien tyttö




Suomen joulupaketti . Kiitos vielä kaverit, äiti , iskä ja joonas
Joulu meni siis erittäin hyvin. Joulun jälkeen ollaan vaan aikalailla hengailtu kotona ja vietetty aikaa hostvanhempien lastenlasten kanssa.











Joululoma on menny ihan liian kovaa vauhtia ja huomenna pitäs mennä takas kouluun... Mulla on ihan sikana koulu juttuja rästissä ja suoraan sanottuna ärsyttää mennä kouluun ! Mutta parin viikon päästä ois suunnitteilla reissu Kaliforniaan ja eiköhän tää ärsytyski tästä katoa. Koitan saaha tän päivän aikana vielä tehtyä postauksen uuestavuodesta .

2 kommenttia:

  1. Heippa taas. No voi tsiisus mikä kasa lahjoja. Tosi mageita lahjoja siekin sait, joten oot vissiin ollu mieluinen vaihtari. Jännä juttu että sielläkin on lunta, mutta onko siellä pakkasta minkä verran? Mekin saimme lunta vihdoin viimein tänne pohjoiseen Suomeenkin akselilla Oulu - Rovaniemi. Kiva on lukea sun postauksia. Hyvää alkalnutta vuotta. -satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Satu! Täällä tuli lunta vasta joulun alla. Nyt on ollu muutama tosi kylmä päivä ja tänään oli kouluki peruttu sen takia, mutta muuten täällä on ollu aika lailla joka päivä nollan yläpuolella. Hyvää alkanutta vuotta sinnekki päin maailmaa! :)

      Poista