Vaihtarivuosi Jenkeissä 2012-2013

torstai 3. tammikuuta 2013

NO SCHOOL

Tänä aamuna heräsin seiskan aikaan ja katoin mun puhelinta, joka oli täyttyny tekstareita, että koulu on peruttu. Oli kuulemma liian kylmä päivä mennä kouluun, joka mulle kyllä kelpas. Vietin siis suurimman osan päivästä lämpimän peiton alla nukkuen. Illalla menin poikien kori pallo peliin.
Oispa Suomessaki pakkas rajat kouluun, niin ei tarvis koko talvena mennä kouluun!!
Californian reissun aikataulu on nyt varmistunu ja ens sunnuntaina ollaan lähössä sinne. Tää oli vaan tämmönen pikanen tilanne päivitys täältä.. nyt nukkumaan :)

4 kommenttia:

  1. Siis täh? Paljonko siellä on pakkasta, ettei tarvi lähteä kouluun. En muista oletko maininnut jossain postauksessa miten pitkä koulumatka sinulla on, mut liikutko koulumatkat sellaisella dösällä mitä näkyy jenkkifilmeissäkin? Toivottavasti Californian matka on hyvä ja uusia kokemuksia täys, mut niistähän saamme lukea myöhemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä on pakkas raja -25 eli jos sitä kylmemmäksi menee niin ei oo koulua! Mulla on kouluun vähä reilu viis kilsaa ja yleensä meen kavereitten kyydeillä ku kaikilla on ajokortit, mutta joskus ajan myös keltasella koulubussilla. Jep toivotaan että siellä lämpöä riittää :)

      Poista
  2. onko sulla instagrammii? :) tää sun blogi on muute aivan ihana! :)

    VastaaPoista
  3. Jep. Mun instagram nimi on lottekaro . :) Kiitos paljon!! :)

    VastaaPoista