Vaihtarivuosi Jenkeissä 2012-2013

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

California

Meillä oli ihan huippu loma ja lämpöäki riitti ihan kiitettävästi. Oltiin eka kaks yötä Palm Springseillä ja siitä vaihettiin sitte hotellia San Diegoon ja siellä oltiin 4 yötä.

Indio/Palm Spring kuvat








Indio oli melko rauhallinen ja pieni paikka ja enimmäkseen noitten kahen päivän aikana mitä siellä oltiin niin golffailtiin ja uitiin. Kahen rauhallisen päivän jälkeen siirryttiin vilkkaaseen San Diegoon ja toi liikenne oli siellä jotain ihan uskomatonta.






Välillä meinas hermo palaa tuolla ruuhkassa istuessa!
San Digossa käytiin yksityisillä rannoilla, kierreltiin nähtävyyksiä ja loppu reissusta käytiin leegolandiassa.









































Ja sitte vielä leegolandia kuvia. Huomatkaa, että tuolla on siis lähes kaikki tehty leegoista. Yks siisteimmistä oli tuo kuvissa näkyvä volvo joka oli siis ihan normaalin henkilö auton kokonen. Leegolandia on enimmäkseen suunnttu ala-aste ikäsille, mutta oli kyllä ihan siisti nähä, että mitä kaikkee leegoista voi tehä. Ja oli siellä yks huvi puisto laite, joka sai mutki melkein voimaan huonosti.
























Rakastuin ihan totaalisesti Californiaan ja erityisesti San Diegoon. Oli yks parhaista reissuista, mitä oon tähän mennessä Jenkeissä tehny.
Kaikille vinkiksi, että ens Torstaina oon ollu Jenkeissä tasan puoli vuotta ja sen kunniaksi, mulla on erikois postaus tiedossa! :) Kaikille hyvää alkavaa viikkoa !!

6 kommenttia:

  1. miten paljo toi vaihtarivuosi sulle makso? ja jos käytte just retkillä esim san diegossa jne nii pitääkö sun ite maksaa ne ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järjestölle maksettiin varmaan jotaki 8000 e ja sitte tietenki tarvin joka kuukausi täällä käyttö rahaa ja saan oma säästämää rahaa ja sitte äiti antaa 250 euroa eli joka kuukausi mulla on noin 350 dollaria käytössä. Jos mulla on matka tiedossa niin äiti antaa ylensä vähä ekstraa.
      Jos mennään matkoille nii tää mun host perhe maksaa yleensä kaikki perus jutut hotellit (hotellit ne maksaa yleensä semmosilla pisteillä joita niillä on ) , bensan ja nyt ne makso esim. ton leegolandia lipun koska ne käytti siihenki niitä niitten pisteitä ja se olis ollu 100 dollaria, mutta sitte tarjoudun aina välillä maksamaan niille joitaki juttuja takas ja tarjoan vaikka lounaan. Ite maksan tietenki kaikki omat ostokset. :)

      Poista
  2. Iha sairaan hienoja kuvia ja muutenkin ihana blogi ! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanii kuvii! pääsen ittekki kaliforniaan :) cant wait
    näyttää vähä samalta toi legoland ku se mikä on taskassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! :) Jee hauskaa !! Aijjaa .. en oo ite ikinä käyny tanskan leegolandiassa.

      Poista