Vaihtarivuosi Jenkeissä 2012-2013

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

LAS VEGAS



                                   

Oli aivan mahtava reissu Las Vegasissa ja täytyy sanoa, että oon kuullu uskomattomia tarinoita Las Vegasista mutta ei sitä kunnolla pysty ees tajuumaan ennenkun sen ite näkee. Las Vegasiin suunnattiin viime viikon perjantaina ja tultiin kotiin tän viikon keskiviikkona. Auto matka sinne kesti noin 10 tuntia ja ajettiin Utahin ja Arizonan läpi. Las Vegasissa shoppailtiin outlet ostoskeskuksissa ja tavallisissa ostoskeskuksissa, käytiin ihan valtavassa sisähuvipuistossa, käytiin kaikissa nähtävyyksissä, otettiin aurinkoa hotellin uima-altaalla ja kaikkea muuta mitä voi vaan kuvitella. Ja nyt oon sairaana taas.... Luultavasti sen takia,että Vegasissa oli niin lämmin sää ja nytku tultiin takas kotiin ja täällä on kylmä niin vilustuin. Mutta höpinät sikseen! Tässä on kuva vyöry Vegasista.
































Kasinoitten sisällä oli valokuvaaminen kielletty, joten mulla ei kauheen hyvä laatusia kuvia oo ku piti vähä salamyhkäsesti ottaa.











Nyt on lomat lomailtu ja huomenna takas koulun penkille... Mulla alkaa uus jakso ja autokoulu, joten ootan innolla kouluun paluuta. Ja kaiken lisäksi kaikki mun aineet tässä tulevassa jaksossa on ihan helppoja ja hauskoja. Koitan saaha ens viikon aikana aikaseksi postauksen kiitospäivästä. Nyt on aika mennä nukkumaan, hyvää huomenta Suomi, hyvää yötä Jenkit!!

6 kommenttia: