Vaihtarivuosi Jenkeissä 2012-2013

torstai 28. helmikuuta 2013

huomenna suuntana Salt Lake City

Joo niinku otsikostaki voi päätellä niin huomen aamulla ois suuntana Salt Lake City ja NBA koripallo peli. Ollaan menossa siis vaan yhen yön koripallo ja shoppailu reissulle . :) Sain eilen ajokortin, joten kuskina toimin minä !! Tällä hetkellä pakkailu käynnissä vaikka en kovin paljo tavaraa tarvikkaan mukaan.




8 kommenttia:

  1. onko se sun ajokortti nyt sellanen millä voit sit ajaa suomessaki`?

    VastaaPoista
  2. mun pitää ajaa inssi ja ottaa teoria koe suomessa, mutta sen jälkeen voin ajaa sillä myös suomessa . :) ja ku tuun suomeen niin pystyn käyttään tätä ajokorttia jonku 30 päivää .

    VastaaPoista
  3. moi. mun blogissa on sulle haaste :)

    VastaaPoista
  4. Moi :) sulla on tosi kiva blogi ja on kiva seurata sun vuotta siellä :) tässä mun blogi käy ihmeessä kattomassa :) http://camiwwalife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Kiitos paljon !! okei määpä käyn kurkkaamassa !! =)

      Poista
  5. Hihi tää ei nyt varsinaisesti liity tähä postauksee, mut jos voisit olla ihana ja vastaa muutamaa kysymyksee mitä oon miettiny. :)
    Onks toi vuosi tähän asti kasvattanu sua henkisesti? Saitko helposti kavereita ja oliko mitään kielivaikeuksii aluks? Onks ollu mitään ongelmii perheenkaa? Pystyyks vaihto vuoteen jotenki "valmistautumaan"? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän asti oon kasvanu ihmisenä ihan kauheesti. Tuntuu, että ku katon vanhoja kuvia niin en oo enään se sama tyttö joka kaheksan kuukautta sitten lähti Jenkkeihin. Jotenki tuntuu, että kaikkeen on tullu ihan uudenlainen näkökanta ja oppinu kaikkea arvostamaan paljon paljon enemmän. :)

      Sain tosi helposti kavereita ja sinänsä ei mitään kieli vaikeuksia ollu, mutta mun aksentti oli kaikkien mielestä "söpö" ja sain siitä kyllä kuulla joka päivä ja vielä tänäki päivänä joku aina välillä huomauttaa. :D

      Perheen kanssa ei sinänsä mitään suurempia ongelmia oo ollu. Mulla kävi tosi hyvä tuuri ku tää perhe mut valitsi. Ekana parina kuukautena oli ongelmia mun tanskalaisen host siskon kanssa, joka siis sitten lopulta meni takas Tanskaan. Joskus tietty host äitin kaa tulee jtn. pientä just niinku omienki vanhempien kanssa Suomessa.

      Mun mielestä vaihtovuoteen ei mitenkään isommin voi valmistautua, mutta pitää muistaa, että ei koita asettaa liian isoja ennakko odotuksia, koska sitte saattaa pettyä ja tulee helposti koti-ikävä. Ei tätä vuotta voi oikeen käsittää jos sitä ei itse koe. :)

      Poista